Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De kijk op de week bij Focus en WTV

Ben je een echte smartphone hipster en een rasechte storyteller? Dan ben jij misschien de Digital Wizard die we zoeken! Ga de uitdaging aan en schrijf je in voor onze jobbattle.

Focus en WTV zijn op zoek naar vlotte jongens en meisjes om verslag uit te brengen vanop de zomerse topevenementen in West-Vlaanderen. Je vertegenwoordigt jouw regionale zender op verschillende events of activiteiten, met de smartphone in de aanslag. De Digital Wizard gaat ter plaatste multimediaal de dialoog aan met de bezoekers én de thuisblijvers via onze website en onze sociale media kanalen – Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp.

Let’s battle!

Heb je goesting en interesse om je schouders hieronder te zetten? Ga de uitdaging aan en schrijf je in voor de Focus en WTV Jobbattle op zaterdag 29 april in De Panne. Bereid je voor op enkele proeven en bewijs meteen je digitale skills op Festival aan Zee.

Stel je nu kandidaat voor 16 april.

Kom je zelf niet in aanmerking maar ken je iemand die misschien wel interesse heeft? Stuur het dan zeker door!