Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De kijk op de week bij Focus en WTV

Bestel jouw Plopsa-FunCard

Ook dit jaar profiteer je bij Focus en WTV van het voordeligste aanbod bij aankoop van jouw Plopsa-Funcard. Ook dit jaar profiteer je bij Focus en WTV van het voordeligste aanbod bij aankoop van jouw Plopsa-Funcard. Je betaalt bij ons € 74,99 i.p.v. € 84,99. Deze tijdelijke actie loopt tot en met juli 2017. Je abonnement gaat pas in op de dag van je eerste bezoek.

Lees hier alles over de voordeelactie, en bestel je Plopsa-FunCard meteen online!

Focus en WTV gaan all the way voor de bekerfinale

De bekerwinnaar komt uit West-Vlaanderen, dat staat nu al vast. Op zaterdag 18 maart kijken Zulte Waregem en KV Oostende elkaar in de ogen in het Koning Boudewijnstadion. Beide clubs kijken reikhalzend uit naar de finale en peppen hun supporters op. De bekerkoorts stijgt. Volg bij ons alle berichtgeving rond de finale. We besteden heel wat aandacht aan het sportieve én extra-sportieve nieuws.

Zaterdag volgen we twee supportersbussen van dichtbij richting Brussel én brengen we ’s avonds in ons nieuws een uitgebreide vooruitblik. Zondag kan je om 12.30 uur op Focus en WTV terecht voor een Sport West met beelden en reacties van winnaars en verliezers.

Bekijk hier alle artikels op onze website.