Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De kijk op de week bij Focus en WTV

Wat was voor jou het opvallendste nieuwsfeit in februari?

We willen onze Beste moaten graag meer betrekken bij het nieuws.  Daarom willen we graag van jullie weten wat voor jullie het meest opvallende nieuwsfeit was in februari? Je mag maximum vijf artikels selecteren. Vul hier onze poll in.

Nieuwe programma’s op Focus en WTV

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt, er lopen opnieuw heel wat programma’s op jullie favoriete regionale zender. We zetten ze graag even op een rijtje.

Twerkt
Nieuw sinds deze week is TwerkT. TwerkT brengt persoonlijke verhalen van mensen met een opvallende job of een bijzondere loopbaan. Tien weken lang tonen we verhalen van mensen met een passie voor hun job. Bekijk hier de eerste aflevering.

VoorMekaar
Begin 2013 startten we met VoorMekaar, een TV-programma over zorg. Ondertussen overschreden we de kaap van 50 boeiende, leerrijke en aangrijpende afleveringen. Vanaf deze week brengen we nieuwe afleveringen, onder meer over HIV, diabetes, glutenvrij eten en knieprotheses. Bekijk hier de eerste aflevering.

Student XY
Het is veel veranderd. Echt waar. Het ‘verder gaan studeren’. Want ook de studenten zijn veranderd. Wat is het DNA van de ‘student vandaag’ en hoe speelt het hoger onderwijs hierop in? Je komt het allemaal te weten in ons nieuwe programma ‘Student XY’! Bekijk hier de eerste twee afleveringen!