Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ga naar de avant-première van de nieuwe vlaamse film ‘H.I.T.’

De Romeo’s zijn binnenkort te zien in hun eerste film. Daarin gaat het niet goed met Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi.

Vooral Chris krijgt het op zijn heupen wanneer Davy voor de zoveelste keer te laat opdaagt op een concert waar ook andere zangers op de affiche staan. Wanneer één van de artiesten vlak voor zijn optreden wordt aangevallen, komt Davy tussenbeide. Chris en Gunther zijn verbaasd over zijn interventie en eisen een verklaring. Davy neemt hen mee naar zijn huis en toont aan hoe hij al een tijdje undercover agent is binnen de HIT-missie. Meer wil hij daarover niet kwijt. Maar voor Chris is dit het bewijs dat Davy niet meer met zijn hart bij De Romeo’s is. Hij wil dan ook dat De Romeo’s ermee ophouden. En dat net aan de vooravond van het Europees Schlager Festival…


Zin om als allereerste deze film te ontdekken? Focus en WTV organiseren op maandag 13 maart een avant-première in Kinepolis Kortrijk. Je maakt kans op twee uitnodigingen.

Hoe winnen? Geef hieronder aan dat je graag kans maakt op twee tickets voor deze avant-première. De winnaars worden per mail persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!

Login of registreer je als Beste moat via onderstaand formulier om de vragen te kunnen zien en beantwoorden:


Wachtwoord vergeten