Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De kijk op de week bij Focus en WTV

Kies mee de West-Vlaming van het jaar

Welke West-Vlaming Рman of vrouw Рheeft op jou dit jaar een onvergetelijke indruk nagelaten? Naar welke West-Vlaming keek je in 2016 op? Focus en WTV en Krant van West-Vlaanderen gaan samen met jou op zoek naar d̩ West-Vlaming van het Jaar. Stem online en kies mee!

Wie stemt, maakt bovendien kans op een Samsung Galaxy J3 of een waardebon bij Floralux t.w.v. 150 euro.

wvljaar-vierkant

’t Is nog al nie an de wuppe

Het nieuwsjaaroverzicht van Focus en WTV legt de vinger op de wonde van 2016. Want de feiten zijn zoals ze zijn. Maar het is niet al kommer en kwel. Of, zoals we het in ons West-Vlaams zo mooi kunnen zeggen: t’ is nog al nie na de wuppe.

Bekijk het nieuwsjaaroverzicht op kerstdag om 12 uur en klokvast vanaf 18.30 uur. 

Bekijk nu al de trailer van ons nieuwsjaaroverzicht online!

Hoe bekeken onze Beste moaten het regionale nieuws?

Elke maand lieten we onze Beste moaten een selectie maken van de meest opvallende, beklijvende artikels op focus-wtv.be. De resultaten van de maandelijkse poll bundelen we graag in een overzichtje op onze website!