Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De kijk op de week bij Focus en WTV

Kwistet is terug

In de eindejaarsperiode kan je bij Focus en WTV terug kijken naar Kwistet, een ludieke kwis met Lorenzo. Morgen, donderdag 1 december en zaterdag 3 december worden er opnames gemaakt. Jij kan er, als Beste moat, bij zijn!

Op donderdag 1 december worden er opnames gemaakt in Oostende (voormiddag, Feest & Kultuurpaleis) en Brugge (namiddag, B-park). Op zaterdag 3 december worden er opnames gemaakt in de K in Kortrijk. Lorenzo gaat telkens op zoek naar koppels die willen meespelen in de kwis. Wie 4 vragen juist beantwoordt, wint een prijs ter waarde van €100!

Ga gerust een kijkje nemen naar de opnames, of speel mee! Kwistet is op televisie te zien vanaf maandag 12 december.

Jouw vraag aan onze hoofdredacteur

We werken voor onze Beste moaten aan een interview met onze hoofdredacteurs Frank (Focus) en Bart (WTV). Heb jij een vraag die je al altijd eens wilde stellen? Post ze dan hieronder. We pikken er de leukste vragen uit en leggen ze voor aan onze hoofdredacteurs. Het resultaat lees je binnenkort!

Login of registreer je als Beste moat via onderstaand formulier om de vragen te kunnen zien en beantwoorden:


Wachtwoord vergeten