Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De kijk op de week bij Focus en WTV

Mannequin Challenge op Focus en WTV

Dé virale trend op internet is momenteel de Mannequin Challenge. Bedoeling is dat een grote groep mensen als mannequin perfect stil staan, terwijl de camera door de groep heen wandelt en alle mannequins perfect in beeld brengt. Wij konden uiteraard niet achterblijven en waagden ons aan de Mannequin Challenge. Bekijk hier het resultaat!

West-Vlaamse sportclubs op jouw favoriete zender!

Zaterdagavond speelt BC Oostende in de Belgische competitie een uitwedstrijd tegen Bergen. Na een wat moeilijk seizoensbegin raakt BC Oostende stilaan op toerental. Ze staan voorlopig tweede in het klassement met 15 punten uit 9 wedstrijden. Bergen staat op de vierde plaats met 14 punten. Het wordt dus zeker geen makkelijke partij. Je kan de wedstrijd via livestream volgen op focus-wtv.be, vanaf 20.30 uur. Op zondag wordt de wedstrijd vanaf 16 uur integraal heruitgezonden op Focus.

Zaterdagavond gaat Knack Roeselare op bezoek bij Aalst. Knack staat na 6 wedstrijden aan de leiding in de competitie, maar wordt op de voet gevolgd door Antwerpen en Maaseik. Aalst staat momenteel op de vierde plaats. Je kan de wedstrijd tussen Aalst en Knack Roeselare zondagmiddag herbekijken op WTV, vanaf 16 uur.