Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De kijk op de week bij Focus en WTV

Sorry!

Dat er de voorbije weken regelmatig technische problemen opdoken bij Focus en WTV, is jou wellicht ook opgevallen. Zo ook afgelopen zondagavond tijdens de eerste uitzending van het nieuws en Sport West. De afgelopen maanden hebben we een aantal technische innovaties doorgevoerd. Deze zijn uitermate complex waardoor momenteel niet alles vlekkeloos verloopt. Techniek laat zich niet altijd voorspellen, helaas. Zo viel zondag een machine uit waarmee we nog nooit problemen hebben gehad. Tot zondag dus… .

We zitten er verschrikkelijk mee in onze maag. Als echte West-Vlamingen laten we ons echter niet doen. We zullen de technische problemen uiteindelijk de baas kunnen maar dit zal wellicht nog wat tijd vragen.

Intussen kunnen wij ons niet genoeg excuseren voor de ongemakken. Sorry!

Wil je hierop reageren? Dat kan via mail op bestemoaten@focus-wtv.be.

Focus en WTV geven de sint weg!

Zijn jouw kinderen of kleinkinderen ook al aan het aftellen naar de komst van Sinterklaas? Dan hebben wij goed nieuws! Dankzij Focus en WTV maak je kans op een privébezoek van Sinterklaas en zijn zwarte pieten bij jou thuis, op vrijdag 2 december! De Sint komt uiteraard ook niet met lege handen. Hij brengt leuke cadeautjes en snoep mee!

Kans maken? Vul het invulformulier in op onze actie-omgeving!