Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De kijk op de week bij Focus en WTV

Wekelijks krijgen jullie een overzichtje van opvallende zaken bij Focus en WTV. Op die manier blijven jullie perfect op de hoogte van het reilen en zeilen bij jullie regionale zender.

Vragen staat vrij!

Wij horen heel regelmatig van onze Beste moaten dat ze het fijn vinden om dankzij het lidmaatschap meer te weten te komen over hun regionale zender. Leuk om horen want dat was de bedoeling.

Wij krijgen dan ook heel regelmatig nuttige vragen over onze werking. Die proberen wij telkens duidelijk te beantwoorden. Deze antwoorden zijn echter nuttig voor iedere Beste moat en kijker.

Zit je dus met een vraag, een verzuchting of een suggestie over/voor jouw regionale zender? Aarzel niet en stel ons die vraag!

We zorgen voor een antwoordje naar jou toe én bundelen maandelijks de vragen en antwoorden voor alle Beste moaten en kijkers.

Ben jij actief in het verenigingsleven?

Vrijwilligers vervullen een belangrijke functie in onze samenleving. Ze zijn actief bij allerhande verenigingen / organisaties en zetten zich belangeloos in voor andere mensen en voor de samenleving. Heel knap!

Wij zouden graag weten wie van onze Beste moaten actief zijn als vrijwilliger. Deze informatie is belangrijk in functie van latere initiatieven die we willen nemen voor onze Beste moaten.

Alvast bedankt om jouw profiel aan te vullen.

Trouwens, organiseren jullie binnen de vereniging geregeld een activiteit om geld in het laadje te brengen, dan hebben wij een cadeau voor jou. Uit alle aangevulde profielen selecteren we drie verenigingen die van ons 100kg verse pannenkoeken ontvangen (verkoopwaarde: 600 euro). Deze actie loopt in samenwerking met Dries Pannenkoeken (hun specialiteit = pannenkoekenacties voor verenigingen).