Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De kijk op de week bij Focus en WTV

Wekelijks krijgen jullie een overzichtje van opvallende zaken bij Focus en WTV. Op die manier blijven jullie perfect op de hoogte van het reilen en zeilen bij jullie regionale zender.

Nieuw: Jan Pier Pol

Maandag start op Focus en WTV een nieuw programma: Jan Pier Pol. In Jan Pier Pol laat een bekende West-Vlaming ons kennismaken met drie bijzondere mensen uit zijn gemeente. In de eerste week bijt politicoloog Carl Devos uit Izegem de spits af.ls Beste moat krijg jij de primeur en kan je vandaag al de eerste twee afleveringen bekijken. In de eerste aflevering introduceert Carl Devos zijn drie bijzondere mensen. In de tweede aflevering maken we kennis met Hans.

Geef ons jouw mening!

Login of registreer je als Beste moat via onderstaand formulier om de vragen te kunnen zien en beantwoorden:


Wachtwoord vergeten