Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De kijk op de week bij Focus en WTV

Heel wat West-Vlamingen zijn Beste moat geworden omdat ze betrokken willen zijn bij hun regionale zender. En dat is exact wat we in deze rubriek willen gaan doen. Wekelijks krijgen jullie een overzichtje van opvallende zaken bij Focus en WTV. Op die manier blijven jullie perfect op de hoogte van het reilen en zeilen bij jullie regionale zender.

Filmfestival Oostende

Deze week volgen we het Filmfestival Oostende van heel dichtbij. In ons nieuws krijg je met de regelmaat van de klok reportages, maar ook daarnaast hebben we uitgebreid aandacht voor het filmnieuws. In FFO Filmcafé brengen we het belangrijkste nieuws over het filmfestival van Oostende. We praten met acteurs, regisseurs en producenten en geven filmtips. Vrijdagavond kan je op onze website ook terecht voor een livestream van het Gala van de Ensors.

Langs de Fjordenkust naar de Noordkaap

Volgende zomer, in 2017, ontdekken we opnieuw een stukje van de wereld samen. We varen langs de Fjordenkust naar het noordelijkste puntje van Europa ‚Äď de Noordkaap! Volgende week start onze marketingcampagne om de reis naar de cruise te promoten, maar jullie kunnen nu al een kijkje nemen, in primeur! Lees alles over onze cruise volgende zomer.